Вероника Стефанова, която тази седмица сяда край масата в „Черешката на тортата“ продължава открито да говори за анорексията, от която страдала като младо момиче. Миската, която ни представи на конкурса „Мис Свят“в Китай никога не е крила, че едва се спасила от тежкия проблем, който я докарл до тегло от 36 килограма. Тогава тя била на 16 години. „Събудих се една сутрин и не можех да стана от леглото. След като все пак успях, припаднах в коридора.

Правиш усилия да се възстановиш, но организмът ти не приема храна. Случва се на моменти пак да си мисля за теглото си при проблеми, но се разсейвам от тези мисли“, разказва моделката. „Имах много натоварена програма, попаднах в депресия, която отключи анорексията. Коментари за моето тегло не е имало, просто стана подсъзнателно. Чувстваш умора и си казваш, че трябва да промениш нещо в себе си“, откровена е миската.


С днешна дата тя доказа, че е излекувана, като хапна, па макар и малко от ястията, които подготви за своите гости. Тя заложи на доста богато меню с по 2 салати и дори 3 десерта, които пък дойдоха повеч на сътрапезничката й Нора Шопова от прогнозата на времето по Нова. Стефанова събра и погледите с невероятна рокля на Ради Лазарова. Тоалетът бе с асиметрични елементи в силуета и декорацията, голо рамо и различни дължини, както и с красиво наслагване на цветове и материи – златист дюпон и черно, френска дантела, копринен тюл, съчетан с още ефектен тюл на точки.