Христо Сираков бързо приключва връзките си, такъв беше случаят и с плеймейтката Дениз Хайрула, която от своя страна ласкаеше бизнесмена с думите, че той е голямата й любов. Да, но тя удари на камък, уви! Но не това сега е на дневен ред, а снимка, с която моделката предизвика бурия от хейт в социалните мрежи.

Брюнетката спретна брутална гавра по Великден, с което си навлече гнева на всички в социалните мрежи. Плеймейтката си позволи да прикрие най-милото си с великденско яйце. На кадъра моделката бе чистак гола.

Денис се чекне с чорапогащник тип широка рибарска мрежа. На главата си има маска с плейбойски ушички. Най-смущаващото е, че по този начин тя честити християнския празник в социалната мрежа Instagram. Мацката е поставила хаштаг „Честит Великден” и „Великденско зайче”. Трябва да се отбележи, че яйцето е от популярна марка шоколади предназначени за деца, но е изрисувано с великденски мотиви. Снимката щеше да бъде съвсем порнографска ако Хайрула не бе прикрила детородния си орган с детското лакомство. „Висша форма на простотия”, "Може ли такова неуважение” са само част от коментарите на погнусени последователи на еротичната моделка.

Плеймейтката обяснява случая така: „Само искам да попитам, каква е разликата между великденския заек и Снежанка, която се появява на Коледа - другият светъл християнски празник. Защо никой не се сърди на секси снежанките? И какво общо има шоколадовото яйце с червеното, характерно за Великден яйце, освен че е яйце?”, коментира преди дни 25-годишната Хайрула.