Бивша изгора на Кристиано Роналдо реши да го брани от гей имиджа, който му е излязъл. Екс-половинката на футболиста Нереида Гаярдо даде интервю за списание Vanity Fair, като разкри интимни подробности от отношенията им.

"Роналдо харчи луди пари за кремове, за да епилира тялото си. Постоянно изправя косата си, защото не го кефи, че е къдрава", разказа дамата. Сред вредните му навици е гризенето на нокти. А слуховете, че един от най-харесваните спортисти е с обратни наклонности, испанката Нереида уверява: "С мен определено не беше гей, мога да ви уверя!", категорична е тя.

Кристиано и Нереида се запознават през 2007 година в дискотека в Майорка. Тя била с нейни приятелки, а той с охрана и негови роднини. Гаярдо си спомня Роналдо като човек, който не обича да излиза много. Бил много мил. Отношенията им приключили, след като във френското списание Interview се появяват голи снимки на красавицата и майката на португалеца не одобрила това. Разделили са се, след като той й пратил смс, че му трябва време: "Трябваше да ми го каже лично. Все пак имахме връзка 8 месеца. Нормално е нещата да се случват лице в лице."