Бивша манекенка на „Визаж“ от години проституирала в Англия и засега нямала никакво намерение да се връща в родния си град Русе.

Прочутата с лекия си характер, Таня Дончева живеела с възрастен господин в Нотингам, който „приютил“ още няколко дами като нея.

30-годишната нашенка преди години направила опит да пробие като модел на национално ниво. Сприятелила се с мутри в крайдунавския град и се надявала те да й дадат рамо и да я пратят в София. Междувременно кандидатствала и била приета в скандално нашумялата Стопанска академия в Свищов.

Майка й и баща й, които са обикновени хорица, до ден-днешен се чудят как дъщеря им е успяла да си плати сама обучението по международни икономически отношения. Друг любопитен факт е, че посредствената ученичка изведнъж е станала отлична студентка.

„Взимам си изпитите с усмивка и мило държание“, обичала да казва Таня на родителите си.

Баща й Богомил се усъмнил какво всъщност прави дъщеря му в Свищов. Веднъж я проследил до офиса на „Визаж“ и нахлул в момент, в който тя се канела да се снима чисто гола.

„Беше останала само по прашки и се готвеше да свали и тях. Ако не бях влязъл, щеше да се снима напълно гола!“, разказал ядосаният родител на семеен приятел.

В крайна сметка Таня успяла да убеди баща си, че нищо лошо не прави и че именно затова е все прецакана.

„Ако бях курва, татко, щях ли на конкурсите за красота винаги да съм втора?! Аз съм почтена и точно затова ме пренебрегват“, заревала тя.

Всъщност девойката е била повече от разкрепостена. Русенци до ден-днешен говорят за кратко филмче, на което Таня прави фелацио на неизвестен мъж. Манекенката с кеф обработва мъжкото достойнство на своя партньор. Според неофициална информация въпросният господин преди време е бил асистент в Свищовската академия.

Сега Таня прави това, което умее най-добре. 30-годишната бивша манекенка спи със застаряващи средно заможни господа в Англия. По информация на „Шоу“ преди години е заминала за Албиона, за да работи като гувернантка, но скоро била изритана на улицата, пише hotarena.net. С помощта на друга българка, живееща в Лондон, започнала да си урежда срещи с богати мъже, докато един от тях напълно е поел грижата за атрактивната нашенка...