Ново любопитно разкритие за личния живот на италианския премиер се появи навръх рождения му ден, съобщи в. "Кориере дела сера".

Бивша Мис Черна гора обяви пред няколко италиански всекидневника, че е тайната годеница на Берлускони. Красавицата се казва Катарина Кнезевич. Тя споделя, че се е запознала с Берлускони през май 2009 г., когато е била на 18 години, а днес живее във вилата му в Аркоре, край Милано, пише БТВ.

"Аз съм годеницата на Берлускони и живея в Аркоре. Иначе където ходи той, аз го следвам неотлъчно", споделя младата дама. "Нашата връзка не е тайна за никого, въпреки че до този момент гледахме да не се снимаме заедно", допълва момичето.

Катарина разказва, че се запознала с Берлускони в Милано по време на светско събитие. Срещата станала броени дни след раздялата на премиера с втората му жена Вероника Ларио.

Бившата Мис Черна гора споделя, че за разлика от други млади момичета, навъртали се около Берлускони, като неаполитанката Ноеми Летиция и мароканката Руби, тя не го е предала никога.

Преди време обаче друга мароканка, гостувала във вилите на Берлускони, каза, че въпросната Катарина била психически нестабилно момиче и че притискала премиера поради неизвестна причина.

Покрай разследванията около Берлускони бяха подслушани множество разговори на италиански шоугърли и на телевизионни звезди, влезли в политиката. Някои от тях като скандалната областна съветничка от Ломбардия Никол Минети споделяха в тези разговори, че Катарина е направо луда за връзване.

По повод на тези твърдения Мис Черна гора каза, че всички тези жени й завиждат. Тя допълни, че никога не е притискала или изнудвала премиера за каквото и да е било.

Катарина има сестра близначка Кристина. Снимки на двете красавици се завъртяха вече в мрежата. На една от тях те позират с Гай Ричи, бившия съпруг на Мадона.