Бивше гадже на Кристиано Роналдо се зарече да разкрие подробности за тъмната страна от характера на нападателя на Ювентус и го нарече "ш**бан психопат". Телевизионната звезда Джасмин Ленард е готова да направи това, за да помогне на Катрин Майорга, която обвини португалския футболист в изнасилване, случило се преди десет години в хотелска стая в Лас Вегас.

Ленард имала връзка с петкратния носител на „Златната топка“ преди десет години, но разкри, че е поддържала контакт с него през последните 18 месеца. “Никой няма представа какъв всъщност е той! Ако хората можеха да си представят само малка част от същността му, щяха да се ужасят. След дълъг размисъл реших да потърся Катрин Майорга и нейните адвокати, за да им помогна в обвиненията за изнасилване срещу Кристиано. Не мога да седя повече и да го гледам как лъже. Ще направя всичко възможно, за да й помогна. Разполагам със съобщения и записи, които ще са безценни за Катрин и екипа й“, обясни Джасмин Ленард на профила си

„Имам стотици съобщения от него. Истории за сексуалните му завоевания, които са същите като историята на Майорга. Дълбоко в себе си той признава, че има сериозни ментални проблеми. Роналдо е грубиян, лъжец и ш**бан психопат. Никой няма да повярва на тези неща, които ще споделя, ако нямам доказателства. Аз обаче съм умно момиче и имам много такива. Мачът тепърва започва“, допълни участничката в британския „Биг Брадър“.

Тя разкри още, че Кристиано Роналдо се е опитвал да я убеди да мълчи и да го подкрепи в процеса срещу Майорга, но тя щяла да направи правилното нещо и да сподели с обществеността всичките му деяния.