В навечерието на изминалия уикенд Татяна представи най-новия си видеоклип със заглавие “Бивша за секс”.

Само за нощ след премиерата си в Planeta Official в YouTube, песента бе гледана над 100 000 души и получи своята висока оценка от феновете, които я определиха като хит.

В мрежата те споделиха мнение, че Татяна е успяла да ги изненада – отново е различна, провокативна и в перфектна форма.

“Браво, точно такава песен чаках от дълго време! Наистина си се справила блестящо. Тази песен наистина е хит, много ме радва, като я слушам”, “Поздравления за брилянтно свършената работа! Жена с вкус, стил и хъс”, “Браво, песента е хит. Адмирации”, гласят само част от коментарите в официалната страница на Татяна във Facebook.

Певицата не крие задоволството си, че точно тази песен е успяла да докосне публиката.

“Това е най-личната ми песен до този момент и въпреки трудностите, които ме съпътстваха в личен план, съм повече от щаслива, че “Бивша за секс” се хареса от раз”, споделя Татяна.

Звездата на телевизия “Планета” признава, че е решила този път да заложи на различен бийт и тематика, като посланието до голяма степен е провокирано от раздялата, която тя преживя с вече бившия си мъж. Музиката и аранжиментът са на Деян Асенов, с когото Татяна работи за трети път. Текста е по идея на самата Татяна и Тина Денчева.

Режисурата на видеоклипа изпълнителката повери на Николай Скерлев, като впечатление в кадрите прави участието на едни от най-актуалните плеймейтки и близката приятелка на Татяна – Росиза Кавърджиева.

Лентата е заснета в един от най-новите фитнеси в Пловдив, а Татяна обещава, че ще разкрие още подробности за този проект първо в ефира на телевизия “Планета” и предаването “Автограф”.