Гергана Сапунджиева (вече Дякова), майката на децата на Андрей Едрев, разпространи в писмо до медиите дълъг и описателен разказ за седемте години на терор и тормоз, които е преживяла докато е била „жената трофей“ до риалити героя.

По нейни думи на о. Бали Андрей се е занимавал с престъпна дейност, общо взето свързана с точене на кредитни карти, проституция, шантажиране и изнудване и дори укриване на издирвани престъпници.

„Животът ми беше реален кошмар, но и идеален фото и видео продукт. През всичките тези години, се усмихвах по задължение и пред обектив. Не бях съгласна, но нямах право на глас. Не бе уважено правото ми на избор и дори когато раждах дъщеря си, както и сина си, това беше заснето на видео без мое желание.

Когато забременях ми бе отказано да отида лекар. Не било необходимо ако плода е здрав. До шестият месец не знаех дали нося момченце или момиче и дали всичко е наред с детето. Бях безправен затворник в чужда страна, бях робиня!

Заплашваше ме с връзките си контактите си. Обясняваше ми, че е над закона и е недосегаем.

Самата аз виждах престъпления, които му се разминават. Едно момче живя около година при нас, а в последствие се оказа, че е издирван от властите. Когато поисках обяснение, момчето ми каза, че ще работи за нас до живот и ще върши “мръсните работи” на Андрей.

Това момче никога не заставаше до нас на снимките и доста умело се прикриваше от всякаква показност, характерна за Андрей.

Из вилите в които живеехме се появяваха странни устройства, многобройни пластики и машини за броене на пари. Когато задавах въпрос какво е това, следваха викове и скандали, обиди и заплахи не само към мен, но и към децата ми.“

Всичко това се е случвало докато наблизо са двете им деца. Тя споделя за тормоз и насилие, към нея и към децата. Живот в лишение и усмивки по команда, унижения и истинско робство.

Разказва за случай, в който момченцето им е било овесено с главата надолу от пропаст. „Синът ми беше провесен над огромна пропаст. Собственият му баща го държеше за крачето, а аз бях заставена да снимам. Андрей ясно заяви, че може да си разтвори ръката и да пусне детето, а стига да пожелае и аз мога да „падна“ от някоя скала в Индонезия. “, разказва тежката си участ Гергана и допълва, "Беше ми заявено, че тялото и душата ми му принадлежат до живот. След случай, в който се опита да ме удуши пред сина ни, детето отказа да говори нормално." Андрей Едрев провесил бебето си над пропаст в Бали.

„Един ден в Бали, намерих едно устройство, в което имаше видео клипове и снимки на момичета, с които Андрей прави секс. Естествено, потърсих обяснение и последствията бяха обиди, насилие и тормоз. Въпреки това, ми бе казано, че тези момичета работят за него и клипове са средство за реклама на проститутки и печалба на пари. В допълнение, момичета се използват и за изнудване и шантаж, тъй като те също записват „срещите си“ с „клиенти“.

По това време аз и децата ми живеехме в същата тази къща, използвана за снимки. Дъщеря ми беше на 6 месеца и аз все още я кърмех. В името на децата ми и поради страха да не ми бъдат отнети, аз потърсих помощ от неговото семейство, молбата ми остана без отговор. Бях принуждавана да ставам по среднощ, за да гримирам голи момичета, които Андрей снима с думите, че това е „изкуство“.“

Доказателство на думите й се появи наскоро в мрежата. Нецензурното видео на Андрей с екзотична индонезийска проститутка, в чието заглавие е написана точна дата, явно за да се отбележи, че е заснето по време на връзката му с Гергана и докато децата им са в съседната стая.

Екс-изгората му разказва, че пред обществото Андрей е представял един нормален семеен живот на преуспял бизнесмен с красива жена и две още по-красиви деца, но извън публичните изяви, той е истинско чудовище, а тя е принудена да търпи всичко под заплаха за живота си или най-малко отнемане на децата.

Тя твърди, че желае само най-доброто за децата си, които досега са расли в лишения и вечно на път, и няма да спре да се бори за тях. Майката разкрива и мръсните ходове на бащата: „След деня, в който бях отново с децата си успях да получа заповед за защита, получих уведомление, че Андрей е завел дело за родителски права, в което иска да му плащам издръжка и да мога да виждам децата си един ден от месеца, в негово присъствие за по няколко часа. В допълнение, се опита да организира настаняването на собствените ни син и дъщеря в социален дом, само за да не бъдат с мен.“

В края на дългото си писмо до медиите, жената, която вече има нов мъж и се опитва да живее истински живот въпреки тежките травми нанесени на психиката й предупреждава всички, които комуникират с бащата на децата й: „А хората, които застават срещу мен и подкрепят Андрей трябва да знаят, че той записва всеки разговор, среща и случка и някой ден ще използва това и срещу тях.“

Източник: Lifeonline.bg