Телевизионна водеща Даниела Янков, позната у нас и като бившата съпруга на водещия Андрей, вече има нова любов – младият сръбски певец Неманя Стеванович, пише сръбския вестник "Ало", цитира blife.bg.

"Неманя и Даниела са отскоро заедно, макар че между тях от повече време прехвърчат някакви искрички.И тя, и той се мъчеха да устоят на химията помежду тях, но безуспешно. Чух, че са им трябвали 15 минути насаме, за да прекрачат границата на простото познанство и да се отдадат на страстта си.

Тъй като все още не са сигурни дали това е авантюра или е нещо повече, те се опитват да крият любовта си от медиите. За това обаче има и друга причина – Даниела има брак зад гърба си и откакто се разведе, не се е появявала публично с нито един мъж.

Тя често казваше, че вече никога няма да се влюби в мъж, който е известен, защото и бившият й съпруг е звезда в България, както и бившият й приятел, актьорът Ненад Стойменович, с когото имаше връзка, преди да се омъжи за Андрей. Но ето че не е успяла да устои на Неманя", казва източник, близък до новата двойка, цитиран от вестника.

Сръбските журналисти попитали Даниела и Неманя дали имат връзка. Тя отговорила само с SMS - "не", а той изобщо не коментирал. Преди време клюките свързаха Даниела с тенисиста Новак Джокович, но двамата се оказаха само добри приятели, а не любовници.

Междувременно се разбра, че бившият й Андрей, вече живее на село със приятелката си танцьорката Маргарита Будинова, а за нея разказва, че не е претенциозна и много се разбират.