Милионерът Лазгин Маджид и бившата гимнастичка Христина Витанова окончателно са се разделили, пише HotArena.

Двамата имат връзка от 2015 година насам, или поне тогава бе разкрито в медиите за нея, която протече в непрестанни събирания и разлъки. Тогава за отношенията им се чу доста гръмко, като дори имаше и множество спекулации, че Витанова е бременна, тъй като беше качила килца. Двамата се бяха снимали на ски почивка, а кадрите придобиха обществен достъп.

Едва в началото на 2016 година Христина открито признава, че Лазгин е нейната любов, като пуска фотоси в мрежата от рождения му ден, като партито по повода бе организирано лично от нея. Милионерът също бе пуснал кадри от празника, чрез които благодари за прекрасните приятели, които са успели да го изненадат много приятно.

През май същата година трусовете във връзката им започват. Появява се информация, че Хриси е забелязана в столичен ресторант заедно с децата й от ексфутболиста Благой Георгиев и млад мъж. Веднага тръгва клюката, че тя е заменила Лазгин с младо лъвче. Месец по-късно става ясно, че Витанова и Маджид са заедно на лукс ваканция в Санторини и Анталия.

В края на 2016 отново плъзва слухът, че Христина чака дете от Лазгин, което ще е първото за милионера и третото за нея. В началото на 2017-а се твърди, че бившата гимнастичка очаква момче. В крайна сметка до ден днешен двамата нямат общ наследник, като не стана ясно дали това за бременността й са били лъжи, или нещо се е случило.

Започва все по-упорито да се говори, че Витанова чака предложение за брак, което така и така не излизало от устата на Маджид. Вместо това, през октомври 2017 стана ясно, че двамата са се разделили, тъй като е хванала Лазгин да й е слага рога.

В началото на 2018 те отново се събират, като се бърбори, че Витанова е успяла да прости не само една изневяра, а прегрешенията на любимия й се случвали доста често. Двамата скрепяват отношенията си на почивка в Боровец. През май същата година става ясно, че този път Лазгин е бил шута на Христина, след което в медиите спира да се говори за тях.

Към днешна дата Витанова със сигурност не е с Маджид и по всичко личи, че този път раздялата им наистина е окончателна. Бившата гимнастичка дори е изнесла всички свои вещи от дома му, нещо, което преди е правела само на половина.