Плеймейтката Мария Цветкова хич не жали за строителния бос Динко Динев. Само преди няколко месеца по-малкият от братята Диневи изгони хубавицата от шикозния си палат в Свети Влас. Мария, която има от бизнесмена син на една година, набързо се пренесе да живее в София с детето си.

След раздялата си с Динев тя получи апартамент в столицата и солидна месечна издръжка. Малко след като започна нов живот, красавицата му отпусна края и се отдаде на купони с приятелки. Преди дни тя оптразнува 24-ия си рожден ден в нощно заведение. Компания й правеше цял отбор от футболни съпруги.

Жената на Благо Георгиев – Христина, съпругата на Георги Иванов-Гонзо отскоро са неразделни приятелки с плеймейтката. Христина дори се е заела със задачата да намери нов възлюбен на Мария, този път футболист. Макар да има шанс някой от родните национали да я разкара толкова бързо, колкото и Динев, Мария харесала идеята, пише kliuki.bg.

Верните й дружки я убеждавали, че няма смисъл повече да се занимава с бизнесмени на средна възраст. Явно жената на Благо е забравила слуховете от миналото. След като през 2008 г. Цветкова беше избрана за Мис Плеймейт, се разнесе мълвата, че именно тя е новата любимка на родните ритнитопковци.