Актрисите Анастасия Инглизова и Радина Кърджилова не са обикновени, а двойни баджаначки, пише „Всеки ден".

Пикантната клюка бе припомнена покрай второто раждане на бившата жена на Деян Донков, защото новият й мъж Христо Петков, също актьор, се оказа гадже на Радина. Жестокият любовен четириъгълник на театралите лъсва чак сега.

Най-сериозната връзка на избухливия Деян е именно със звездата на театър „Българска армия" Анастасия. Двамата имат син, кръстен на Деян. Ася няколко години беше муза и сърдечна изгора на Донков, но се разделили заради прекомерната ревност на Деян.

*Христо и Анастасия

Сега Ингилизова има нова любов - не толкова известния неин колега Христо Петков, от когото роди преди няколко месеца. Той няма много участия в телевизионни проекти, по-активен е на театралната сцена.

*Деян и Радина

Христо Петков е бил гадже на Радина Кърджилова преди доста години. Според някои даже той е първият й мъж в леглото. Запознават се още когато Радина е тийнейджър и именно Христо я побутва да кандидатства в Театралната академия и я подготвя за изпитите там. Срещат се близо две години. В крайна сметка обаче техните отношения не просъществували и били прекратени малко след като Кърджилова била приета в НАТФИЗ. Тя се отдала на учение и почти денонощни репетиции и вече нямала време за срещи и любов. След това пък се запознала със Стефан, сина на актьора Иван Иванов, и предпочела неговата компания пред тази на Христо.

*Деян и Радина с малкия Деян

Сега обаче и Радина, и Деян, както и Ася, и Христо били много добри приятели и дори излизали заедно. От компанията им твърдят, че карето е достатъчно въздържано и не си говорят за миналото, за да избегнат сексуалното напрежение, най-вече за да не се дразни Донков. Самият той неведнъж е споделял, че Анастасия е една от първите, които го подкрепят за връзката му с Радина. И двете са близки приятелки и изключително добре се разбират.

От своя страна Радина обожава сина на Деян и Анастасия. Тя редовно прекарва свободното си време с него, грижейки се майчински за наследника на колежката си и подготвяйки се за своето собствено бебе.

*Деян и Анастасия