Бившата съпруга на актьора Филип Аврамов-Фицата проговори за раздялата си с него. В първото си интервю за вестник „България днес” тя отчита, че е преглътната болката и обидата и не се счита за „отчаяна съпруга”. Признава още, че пропастта между двама зейнала след раждането на дъщеря им Рая: „Когато стана на две годинки, усетих, че нещо се е променило за мен по-специално, тъй като съм доста дива натура, обичах и купони и не ми пречеше да не спя до късно, когато беше весело. Но с появата на Рая рязко отговорността към нея измести забавленията.

Аврамов с колежката си Иска Донова, с която блестят в новия сериал "Скъпи наследници"

Докато това не го усетих при Филип. И предполагам, че там някъде започнаха да се разклащат нещата. Защото си мислех, че и той ще се промени в тази насока, но той е тъп и упорит, както се казва, и си живее така, както си иска, и никой не може да го промени”, обяснява разминаването между бившите съпрузи Милена. Тя допълва, че разводът е протекъл без сътресения и дори адвокатката им казала, че толкова бързо не са минавали нещата в цялата й кариера.

"Естествено, беше трудно и за двамата. Той нямаше друг избор - имаше нова жена, която бе бременна. Но важното е, че преодолях моето усещане за обида освен болката. Търсих и вината в себе си и я намерих. Бях станала едно недоволно от всичко същество. Сега си пожелавам да мога пак да си отворя сърцето и душата за друг човек. Защото, ако се затворя така, както след раздялата с Филип, няма да мога да живея нормално, да усетя щастие.