Телевизионната репортерка Василена Гръбчева стана майка ма момиченце тази сутрин точно в 6 часа сутринта. Бебето се казва Анастасия, тежи 3170 кг. и е висока 51 см. Щастливите родители благодарят за грижите на екипа на болница "Токуда", съобщават от Нова телевизия. Таткото на бебето е хирургът Асен Цеков, с когото репортерката е вече повече от година.

Припомняме, че Василена бе приятелка и годеница на тв водещия Антон Хекимян и за съжаление преживя спонтанен аборт в третия месец от бременността през 2017 г. Известно време след това двойката реши да се раздели. До този момент водещият на сутрешния блок не се показвал официално с друга жена до себе си, за разлика от бившата си приятелка.

Тя не криеше щастието си с Асен Цеков, с който се запознала, след като тя отишла да прави репортаж за благотворителна кауза. Заедно със свои съмишленици лекарят обикаля домове за деца без родители, за да им помага. Част от благотворителната инициатива стана и Гръбчева.

„Отидох един ден да правя материал за благотворителна кауза и го срещнах на бензиностанция. Видяхме се по работа, а две седмици по-късно вече живеехме заедно",сподели тогава репортерката пред Гала.