Не минаха и няколко седмици след изявленията на Ивайло Колев, че с жена му имали твърде много проблеми, за да продължат заедно.

Паула излезе с нейна версия на историята за неуспешния им брак. Тя даде интервю за „Шоу“, в което говори за потресаващите отношения с младия й съпруг.

Главни виновници за някои от проблемите им били и родителите на Ивайло, които били много властни и я възприемали като „жената с парите“ и крава за разплод, която най-сетне ще ги дари с внуци. Оказало се, че след сватбата им през 2008, Ивайло и Паула правели не любов, а опити за зачеване, които не протичали никак гладко.

Българката, която от години живее в Италия нарича Колев „слаб любовник“ и заяви, че дори гей мъжете могат да направят една жена щастлива, с което заяви, че проблемът не е в неговата хомосексуалност. Паула-Ерилиен се смята за жена с голяма фантазия и опит в секса, но младият певец често не я поглеждал.

В края на връзката им Ивайло й казал, че тя е стара и пълна с бръчки и че го е срам да излиза пред хора с нея, пишат от kliuki.bg. Той я молил да се „гласи“ повече, когато излизат с приятелите му, защото му писнало от подигравките, че се е оженил за дъртачка. Оказва се, че бившата му приятелка Клавдия също много често го обиждала, че се е оженил за парите на стара жена.

Истината на Паула е доста шокираща, тя обяснява, че Ивайло имал и проблеми с множество фобии, а веднъж изпратил снимка на фекалиите си на брат й (?!). Съпругата му се представя като добра жена, която се е мъчила да му помогне в трудните моменти, дори го завела на психолог, който му предписал успокоително.

Дамата, която притежава продуцентска компания изхабила доста нерви, но и средства по младия си съпруг:

„Инвестицията по Ивайло на нашата фирма “Ластери Мюзик” с моя съдружник Стефано надхвърли сумата от 400 000 евро. Лично аз няма да му търся нищо засега, защото все пак е бил моята половинка, но ако ме провокира, може и да го направя“, заканва се изоставената съпруга.