Зори от „Под прикритие“ вече се подвизава на левия фронт, след като връзката й с Мариан Вълев-Куката непросъществува дълго.

От три седмици младата актриса Снежана Макавеева живее с жена, като според пикантната клюка двете не са просто съквартирантки, а интимни дружки.

Снежана е обградена от ухажори, но след края на нещастната й любов с Куката, красавицата не искала да поглежда други мъже. Младата актриса преживяла изключително драматично раздялата с колегата си. Въпреки реномето му на сваляч и женкар, Макавеева заблуждавала самата себе си, че отношенията й с Вълев могат да прераснат в по-сериозни. Актьорът обаче разбил всичките й надежди, след като най-безцеремонно я изоставил заради поредна бройка, без никакво обяснение, пише в. "Всеки ден", цитира hotarena.net.



Приятелки на Макавеева, с която ги свързва дългогодишна дружба, твърдят, че след Куката сърцето й се превърнало в леден камък. Прихванала някои черти от характера му. „Студена е, нищо не може да я трогне. Казва, че повече няма да може да обича друг. Привърта някой любовник и му бие шута веднага. Въобще използва и мъжете, и жените само, за да си получи дозата удоволствие, след което ги захвърля”, твърдят от обкръжението на младата актриса.

С какво се занимава новата приятелка на Снежана никой не знае. Макавеева не бързала да представя момичето на компанията си, понеже най-вероятно и то щяло да бъде за временно ползване, както всички останали.