Мартина Огнянова, бившата изгора на Слави Трифонов, зарязва танците, за да стане кинезитерапевт.

Дългогодишната приятелка на Дългия смята веднага след раждането да се преквалифицира в масажистка.

Танцьорката, която в момента е бременна в шестия месец споделила с приятелки, че смята да се заеме с нещо по-перспективно. А и защото е популярна, не се съмнява, че клиенти няма й да липсват.

„По-добре да лекувам хората, да им помагам да се движат отново, вместо да плакна очите на някакви скучаещи хора“, троснала се балерината. Тя с радост споделила, че вече не изпитва никакви чувства към Слави.



Танцьорката подновява уменията на си на масажист и рехабилитатор и няма търпение да се заеме за работа и да отвори собствен кинезитерапевтичен салон.

„Малко ли народ чупи ръце и крака, имат нужда от лечебна гимнастика, и то при истински специалисти като мен. Аз съм известна и бързо ще намеря пациенти“, похвалила се Мартина пред приятелки.

Балерините на Слави разказват, че Мартина открай време е старателна и умеела да прави наистина страхотни масажи. Дори Дългия я молел да го му помага с крака по време на връзката им.

В момента танцьорката е бременна от никому неизвестния доскоро боксьор Коко Костов и очаква първото си дете. Тя се раздели със Слави миналата година, след като заби младока, пише „Всеки ден“, цитира pik.bg.