Фолк певицата Дебора бе приятно изненадана от бивше гадже. Екс любимият на брюнетката е решил да си върне любовта й по нестандартен начин. А именно като я изненада с любовно обяснение... и то публично!

Влюбеният мъж е решил, че е много подходящо да впечатли любимата си с огромен билборд, на който грее ликът на Дебора, изпращаща въздушна целувка, а отстрани екс любовникът е изписал следния надпис: "Дебора, никога, ама никога няма да спра да те обичам!" Разбира се, под любовните думи е изрисувано и малко купидонче, опънало своя любовен лък към певицата.

Трогната от милия жест, Дебора реши да си направи снимка пред билборда и да я сподели с приятелите си във Фейсбук. Под снимката певицата написа: ''Направо не мога да повярвам на очите си....моят бивш приятел какво е направил....много мило наистина....:)''

Почитателите й започнаха да се чудят дали пък певицата няма да се върне обратно при него, но част от тях са на мнение, че щом веднъж са се разделили, причината трябва да е била сериозна. Други се подиграха на романтичния жест с думите: ''на бая закътано място го е сложил тоя билборд'' и ''бивш, че и Дъртанян''. Припомняме, че 22-годишната певица излизаше с по-възрастен мъж, като двамата взеха решението да се разделят, но преди това си подариха почивка във Венеция. Целта на пътуването била да си докажат, че ще останат приятели и ще пазят добри чувства един към друг.