Репортерката на Би Ти Ви Василена Гръбчева призна пред списание Love style, че вече не е жената до водещия Антон Хекимян. Красавицата, която наскоро бе признава за „Мис Чар” в класацията на Дарик радио не обича да говори за личния си живот. „Името Антон Хекимян вече не стои до моето. В бъдеще ще видим какво ще се случи… Той винаги ще бъде близък до мен човек, а преминаването от любов към приятелство е едно добро начало”, казва красавицата.


Хекимян и Гръбчева бяха двойка от 2013 година, но връзката им бе на приливи и отливи. Миналата година през февруари водещият призна, че е готов за сватба с приятелката си и иска три деца от нея. Двамата живееха заедно под един покрив, но явно приказката им е свършила. Разривът е дошъл през лятото на миналата година, когато папараци на няколко пъти засичаха Антон Хекимян.

Тя няма нова любов до себе си сега. След като бе избрана за „Мис Тв чар” се увеличили ухажорите й. Блондинката държи мъжът до нея да бъде много интелигентен и да обича работата си, както и тя я обича. „С един мъж може да ме раздели това да се опита да ми ограничи свободата. За мен моето лично пространство и личния ми свят са много важни и той трябва да ги уважава. Може би даването на прекалено много свобода от моя страна е проблем, тъй като на хората вероятно им се струва, че не ме интересува техният живот, но това не е така”, категорична е красивата репортерка. .

Един ден Василена иска да има семейство, но първо трябва да срещне човека, с когото да го създаде.