Бившето гадже на фолк дивата Деси Слава – ММА боецът Светлозар Савов, има нова жена до себе си. Зарко глези новата си любов с непрестанни романтични жестове, като последният от тях бе букет от 101 рози.

Мачото сам разкри, че има нова жена, която топли сърцето и леглото му, и дори публикува снимка с огромния букет рози в официалната си страница в социалната мрежа Фейсбук. За момента обаче Зарко не разкрива коя е дамата, пленила мислите му.

Веднага под фотоса с букета заваляха коментари, в повечето от които желаеха на боеца дълга и щастлива любов, пише "Телеграф". Не липсваха и такива, които го обвиниха колко бързо е прежалил Деси Слава, а момиче от Русе дори заяви, че й е жал как изпълнителката ще приеме новата любов на бившия си.



Зарко остави Деси Слава преди повече от половин година, а тя много трудно преживя тази раздяла. На няколко пъти изпълнителката на „Пайнер” направи опит двамата да се съберат и със сълзи на очи молеше любимия си в национален ефир да се върне при нея, но Зарко бе непреклонен в решението си.

С днешна дата и Деси Слава е започнала на чисто личния си живот. В момента тя е интимна с тийнейджъра Благой Найденов, който покорява върхове на боксовия ринг.

Източник: slava.bg, сн.: Instagram