Едно от най-дискутираните бивши гаджета на ДесиСлава – Галин Иванов, премина в отбора на женените мъже. Футболистът на „Славия“ вдигна сватба на Малдивите в навечерието на Коледа.

Той и любимата му Диляна си казаха „да“ на уникална церемония. Двамата влюбени се венчаха по местните традиции на павилион в океана. В дните преди сватбата доста хора от персонала на тузарския хотел „Четири сезона“ бяха впрегнати в организацията.

На церемонията присъстваха само най-близките на младоженците. Младоженецът и булката бяха заложили на бялото за костюма и роклята, които също бяха съобразени с местните традиции. Всичко е било украсено със стотици естествени цветя, поръчани специално за звездното събитие от столицата Мале, пише „България днес“. Венчавката бе извършена от поп. Местна група се грижела за доброто настроение както на влюбените, така и на техните гости. За сватбата на Галин и красивата му съпруга Диляна ще се говори дълго на острова.

„Още не можем да осъзнаем какво ни се случи. Много сме щастливи и благодарим на всички за пожеланията, които получихме“, казаха младото семейство Иванови.

Церемонията на венчавката не е единственият невероятен спомен за двамата. Преди време Галин предложи брак на Диляна на огромна яхта, докато почиваха във Венеция.

Преди да срещне съпругата си, Иванов имаше връзка с фолкдивата ДесиСлава, която е доста по-голяма от него. Двамата дълго криеха отношенията си, като обясняваха, че са само приятели. Те бяха разкрити от Азис в шоуто, което водеше. Това сложи край и на голямото приятелство на двете фолкзвезди.

Връзката между ДесиСлава и Иванов не изкара дълго, но двамата и до днес са в отлични отношения. Често се случва Галин и вече законната му половинка да се забавляват на участия на фолкдивата. Тя самата също е щастлива в личния си живот – очаква дете от гаджето си – боксьора Благой Найденов.