По всичко си личи, че на бившия на Дженифър Анистън – Джъстин Теру, добре му се отразява ергенският живот.

Режисьорът и актрисата не са заедно от близо два месеца и по всичко си личи, че Теру не страда за Джен, ами се наслаждава на статуса си на необвързан. Защо казваме това ли? Ами първо Теру бе свързван с Петра Колинс, която също е част от елита на Ню Йорк и медиите заключиха, че именно тя е виновна за развода му с Анистън.

Очевидно това е заблуда и всъщност Теру се е развихрил и се възползва максимално от новото си семейно положение. Преди седмици той бе засечен от папараци с друга красавица по улиците на Ню Йорк. Това е комедийната актриса Обри Плаза, която е стара позната на Джъстин.

Днес пък се появиха кадри на звездата с трета хубавица. Нейното име не е известно, но тя е млада, чаровна и съдейки по усмивката на лицето и тази, озарила Джъстин, двамата си изкарват видимо добре. Впечатление обаче прави не само приповдигнатото настроение на двойката, но и изваяната мускулатура на Теру. Явно след като е официално свободен той е решил да се потруди във фитнеса и да наблегне върху извайването на бицепси. А дали дамата с него е новата му половинка, ще покаже само времето.

Източник: Woman.bg