Златотърсачката Джена! Такова име излезе на фолк певицата, след като бившият й любовник – депутат милионер, проговори за ненаситните й апетити към парите.

Бизнесменът, пожелал да запази анонимност, разкри скандални подробности около отношенията им и парите, които изцедила от него Джена. Общо 200 000 лева. За благодарност – певицата му изневерявала с Тони Стораро и Коко Динев, твърди депутатът.

Бизнесменът от Гоце Делчев и Десислава, както е истинското име на певицата, се запознават по комшийски. Певицата живее на квартира в баровския комплекс „Водолей” в столичния квартал „Драгалевци”. По думите на депутата – това е било стратегически избран от нея квартал, за да лови шарани като него.

Скъпият автопарк на съседа й веднага направил впечатление на Джена и тя започнала да се увърта около него. Само след седмица изпълнителката на „Да се влюбя не допускам” вече била в леглото на милионера. Така започнала любовната им връзка, която продължила няколко години.

„Бях използван! Нямаше капка любов между нас”, разказва потресеният депутат и държи да остане анонимен, за да не му се подиграват за наивитета, пише „Всеки ден”, цитира hotarena.net. Джена така го оплела в мрежите си, че влюбеният милионер дори не се усетил как си изпросила 27 000 лева за клиповете към три от най-големите си хитове.

И след като благодарение на златната си кокошка разградчанката обезпечава разходите в професионалната си кариера, идва време, в което тя почва да проси пари за лични нужди. Джипът й „Фолксваген Таурег” влиза в сервиз и ремонтът му от 20 000 лева се покрива от джоба на бизнесмена.

През 2011 г. обаче Джена предявява най-голямата си претенция към богатия й възлюбен. Макар да няма свое собствено жилище нито в родния Разград, нито в София, където живее на квартира, чалга дивата си заплюва имот в Банско, който иска да придобие от банковата сметка на гаджето й.

„Избра си жилище за 70 000 лева, мина сделката пред нотариус, скача ми по врата 2 дни от щастие и след това забрави за този апартамент, ново двайсет й дойде на дневен ред – спортна кола, с която да си джиткала през лятото”, разказва измаменият мъж за звездните претенции на певицата.

Когато почти уредила своето битие, Джена започнала да дои пари за семейството си. Всеки месец гаджето й помагало с 1500 лева, които се изпращали на майка й в Разград. Отделно давал пари за почивките й.

Както всяка себеуважаваща себе си чалгаджийка Джена решава, че и тя трябва да напълни пазвата си с няколко кубика силикон. Пари за операцията се намират веднага, но 2 месеца след това изпълнителката се покрива от благодетеля си, оправдавайки се, че всеки ден е на участие.

„Веднъж дойде и ми поиска 6000 лева за някаква песен. В последствие се оказа, че с тези пари е платила задлъжнялостта на семейството си и трябва да й дам отново сумата. Оттогава обаче сякаш започнах да си отварям очите и разбрах, че тази жена не е за мен и се навърта в обкръжението ми единствено, за да ме използва като златна кокошка. Реших да я тествам дали се вижда с мен само за пари. Почнах да й залагам капани”, казва милионерът.

В един момент обаче на богаташа му светва лампичката и разбира, че Джена го мами. Започва да чува от много места, че му изневерява с Тони Стораро, Коко Динев...

Доказателства за това били разпечатките й от телефона, чиято сметка преди години била 50 лева, а последните месеци стигала дори до 2 бона!

Бившият й извадил разпечатка с разговорите на певицата и едни от най-честите номера, които присъствали в нея, били тези на… Тони Стораро и Коко Динев. Интересно е да се отбележи, че комуникацията с тях е била водена предимно нощем.

„Сигурна съм, че Джена е спала с Тони Стораро. Имам доказателства, че са били любовници около 6 месеца. С Коко Динев може би просто са били няколко срещи. Да се надяваме, че я е възнаградил богато за тях”, ехидно подхвърля милионера.

За да си отмъсти, я накарал да чака като проститутка на пътя за Гърция на разклона за Симитли, като й обещал, че ще й даде 4000 евро кеш за нов клип. Така и не се появил.

Брюнетката поискала и космически кредит в размер на 300 000 лева. Благодарение на връзките на любовника й кредита бил отпуснат. Естествено, едва ли певицата си е правела планове, че тя ще погасява задълженията, при все колко пари е изкрънкала досега от баламурника, с който си ляга.

Когато дошло време да се плаща първата вноска обаче, Десислава от Разград ударила на камък. Възлюбеният й не искал да плати. Нервна, тя започнала да го кълне и обижда, крещейки, че тя такъв кредит няма да изплаща. Това поставя и краят на съжителството им, което изразено в цифри е 193 000 лева актив за единия и съответно толкова пасив за другия.

„Какво ще коментирам глупостите на някакъв смешник, който дори няма доблестта да си каже името! Никой не го е карал на сила да ми помага, той сам изявяваше желание. Не мога да повярвам, че е паднал толкова ниско. Истината е, че той искаше да продължим връзката си, но аз открих нова любов. Не може да преглътне, че го изоставих, и то заради момче, което няма пари. Няма да му правя повече реклама, да говори каквото си иска. За мен той не е никакъв мъж”, изригна в отговор Джена.