Бившето гадже на фолк певеца Галин има своя нов трофей. Става въпрос за най-пресния носител на титлата "Мистър София" - 18-годишният Васил Младенов. Младежът се окичи с победата в състезанието преди броени дни, а негов покровител не е случаен - милионер от Пазарджик, твърдят източници.

Всъщност обаче става въпрос за бизнесмена Благо Солов, собственик на популярна мебелна къща. Името му нашумя и в светските хроники преди време, покрай връзката му с Галин. Публична тайна е, че кариера на певеца беше спонсорирана дълго време от заможния мъж.

Lupa.bg твърди, че Благо Солов бил толкова запленен от изкусителния мистър, избран само преди дни, че дори „подпомогнал” организаторите на събитието с 10 000 лева, за да решат правилно.

Софиянецът Васил Младенов се занимава се с футбол, съдийство, фитнес, участва във фото- и видеореклами. Красавецът впечатли журито в кръга на таланта, като рецитира поема за Катрин Вачева, която бе и водеща на конкурса.

Новият най-красив мъж на София вече призна, че често е заливан с неприлични предложения не само от жени, но и от мъже.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Михаил Бериша (@mikhailberisha) on

Изборът на Васил Младенов не мина без скандал. В деня на провеждането на конкурса - 23 юли, четвъртък, един от главните фаворити за титлата Михаил Бериша обяви, че се отказва от надпреварата, защото бил канен от организатора Владислав Славов да му ходи на гости и не може "да си продаде душата на дявола", за да спечели. Самият Славов твърди, че няма такова нещо, а момчето има проблеми с психиката. "Обръщам се към всички мои поддръжници - не се явих на конкурса "Мистър София" вчера, защото не се съгласих на предложенията на организатора. Не можах да си продам душата на дявола заради една титла. Винаги съм бил мъжкар и такъв ще остана, а това, което съм постигнал, никой не може да ми го отнеме. Ще разоблича как се става "Мистър София". Който иска подробности, ще му покажа чата с организатора". С тези думи Михаил Бериша разбуни духовете ден преди началото на конкурса "Мистър София", който се проведе вчера. Фитнес маниакът пусна в профила си в мрежата разговор с организатора на конкурса Владислав Славов, в който двамата се уточняват къде да се видят и кога. Според Бериша Славов иска да му ходи на гости. "Правете си извода как се става "Мистър София", сподели над видеочата си с Владислав Бериша.