Стана ясно кой е разпространил порно клипа с участието на Мис Плеймейт Ася Капчикова, който нагорещи социалните мрежи. В кадрите от Инстаграм сторита, които се разпространяват в интернет, бе разпознат бившият приятел на тийн любимката Гери-Никол – рапърът от „Бандата на ръба” Мариян, пише Флагман.бг. 


Скандалните фотоси подлудиха феновете, които яростно се нахвърлиха върху бившата на Криско, която този път наистина прекрачи всякакви граници на вулгарността. От доста време се шушука в светските среди, че плеймейтката прекалява със забранените субстанции и това видео безспорно доказва тези предположения. На снимките се вижда как блондинката танцува еротично чисто гола.

Рапърът от русенското трио "БНР" Мариян изглежда доста щастлив, че русата красавица е в такова неадекватно състояние и почти първосигнално публикува сторитата в мрежата, които за секунди обиколиха страната. Интересното е, че тийн идолката и плеймейтката са близки приятелки, което навежда феновете им на мисълта, че снимките са пуснати с цел отмъщение от страна на зарязания рапър.

Припомняме, че Мариян, по известен като Капо Верде, доскоро беше с Гери-Никол, с която също така направиха дуетно парче за луди пари в Дубай с името "Шефе, шефе". Романтичната приказка между тях обаче не продължи дълго, като още на сватбата на Софи Маринова и Гринго през март, Гери-Никол се появи с новото си гадже.