Попфолк дивата Мария получи пореден удар под кръста. След като беше натирена на Наградите на „Планета тв" и получи като един вид утешителна награда приза „Модна икона за 2013 г.", певицата се е разтресла и по друг повод.

Бившият й съпруг Митко Андонов я изпревари и се ожени тайно за приятелката си Никол. От младата си жена бизнесменът вече има малък син. Преди броени дни щастливите родители си подарили романтично околосветско пътешествие, по време на което са се венчали на тайнствена сватбена церемония, състояла се на малък остров, пише ''Всеки ден''.

*Митко с Никол и сина им

Според запознати Мария била бясна, че бившият й любим се е оженил преди нея, и толкова се подразнила, че поставила ултиматум на любимия си Християн Гущеров, че ако не й поднесе заветния пръстен, ще го зареже. Мария не храни особено мили чувства към Митко, но й е много трудно да понесе, че мина под венчилото преди нея.

*Мария с дъщеря си Марая и Гущеров

От известно време фолкаджийката прави намеци на Гущеров, но той като че ли не се усеща. Подобен беше и подходът й с Андонов, коментират приятели на певицата. Не е тайна, че след като сключи брак с Митко Андонов, семейните финанси захраниха западащата кариера на певицата. Мария започна да снима скъпи клипове, да се конти само с тоалети на световни марки.

*Митко и Мария на сватбата си

Припомняме, че Митко е от заможна благоевградска фамилия. За да се уреди за негова жена, нахаканата фолк певица издуха огромната конкуренция от навъртащи се златотърсачки около любимия й. Мария дори го принуди да се раздели с приятелката си, за да го спечели за себе си. Така, на романтична вечеря в най-скъпия хотел в света - „Бурж ал Араб", чалга дивата получи дълго мечтания годежен пръстен, а само след няколко месеца двамата вдигнаха разкошна сватба.