Всички съчувстваха на горката Никол Шерцингер след раздялата й с пилота Луис Хамилтън. Певицата обаче най-накрая забрави за спортиста като се метна в прегръдките на друг – родната тенис звезда Григор Димитров.

И докато шоколадовата хубавица и българинът са се потопили в блаженство в Акапулко, Хамилтън се е фокусирал върху миналото си със звездата и твори усилено.

Луис призна, че подготвя дебютния си музикален албум, който е пълен с песни за връзката му с Шерцингер. Текстовете нямало да бъдат драматични, а щели да разкриват хубавите моменти между двамата, пише tialoto.

„Бях вдъхновен от живота и любовта. За тях винаги е лесно да се говори. Няма да има някакви песни за раздяла или други емоционални неща, а по-скоро за забавните моменти. За вълнението да бъдеш с някого и да изживяваш нещо ново“, сподели 31-годишният Луис.

Пилотът няма да замени кариерата си на пистата с тази на сцената, но се надява албумът му да бъде успешен и чут от много хора.

„Иска ми се да успея да реализирам албума си още тази година, но в момента съм се фокусирал върху предстоящия шампионат. Надявам се хората да харесат песните ми, но те още не са завършени“, добави звездата.

Източник: slava.bg, Сн.: Getty Images/Guliver