Бившият на плеймейтката Златка Райкова – Камен Балбузанов (Куката) не спира да тормози новия й партньор – ММА боеца Георги Валентинов.

Куката е известен в подземните среди. През 2012 той бе арестуван в дома на Златка за разпространение на наркотици.

След това попадна в центъра на зверско меле в дискотека в Слънчев бряг. Камен дълго време държеше Райкова като своя заложница, въпреки че имаше жена и дете в Плевен.

Той беше осигурил на моделката всички екстри да живее повече от добре в София, пише в. „България Днес“, цитира hotarena.net.

Въпреки това те не са крили връзката си пред обществото и не се притесняваха да обикалят столични клубове заедно и дискотеки по морето.



Златка е признавала, че Камен й е посягал. Това е причината и да сложи край на отношенията им след поредния побой.

След това се залюби с ММА боеца Георги Валентинов. Драмите обаче не свършват дотук. Куката все още продължава да я преследва, освен това директно е сплашвал Георги на няколко пъти. Балбузанов се обръщал към него с „мишок“ и „пикльо“.

Райкова много се промени откакто е с Валентинов. Тя забрави за разкрепостения начин на живот, стана по-културна във всички аспекти. Въпреки това Куката не й дава много време с Георги, тъй като няма място за сравнение в условията, в които е живяла преди и сега.