Грозната война между Таня Боева и бившия й мъж Михаил Бургуджиев продължава с пълна сила с нов епизод, в който този път ексъпругът се пробва да удари фолкаджийката. След като в жалба до медиите тя го обвини, че тормози не само нея, но и новото й гадже, сега с вопъл до медиите се записа и Бургаджиев. Той е категоричен, че никога не е заплашват или малтретирал нея или любовника й и тя го клевети. Най-голямата му болка е, че Боева не му позволява да вижда общия им син.

„Въпреки съдебните решения, аз не само не съм виждал сина си от година и половина, а от 12 месеца нямам и телефонен контакт с него. Статиите във някои от медиите завършват с изречението "43-годишният музикант може да взема детето си по всяко време, когато пожелае." Това изречение е откровено най-голямата лъжа. Оказа се, че няма сила, която да накара Таня Боева да спази решенията на съда“, жалва се бащата. Синът на Таня и Михаил Росен е на 10 години. Изпълнителката, чиято истинска фамилия е Петкова има и второ момче, което обаче умря само няколко часа след раждането.


Родителите на Михаил също нямали достъп до Росен. „Родителите ми от своя страна също заведоха дело за определяне на режим на лични контакти с Росен, тъй като те също са лишени от възможност да виждат внука си. Вероятно в следствие на това г-жа Петкова напада и тях с грозни клевети. Най-новата жалба включва в себе си както мен, така и баща ми. Така всеки един от нас трябва да доказва, че не е престъпник, а само се опитва да накара една жена да спази решение на българския съд. Искам да стане ясно едно нещо - единственото ми желание е да виждам детето и да се грижа за него така, както съм го правел години наред и особено във времето, когато кариерата на бившата ми съпруга беше във възход и тя беше по участия цели нощи, а следващия ден прекарваше в сън, след което се подготвяше за следващото участие и т.н. Всеки нормален човек би следвало да може да си представи какво означава при това положение тази принудителна раздяла, наложена от бившата ми съпруга и какво ми коства да не мога да го виждам, да не знам къде е...", завършва жалбата на бившият мъж на Таня до медиите.