Бившият съпруг на Виктория Петрова-операторът Добромир Иванов загуби брат си заради ковид. За трагедията призна самият той пред камерите на bTV, след като взе първа награда в деветото издание на конкурса „Валя Крушкина – журналистика за хората“ 2020. „Посвещавам тази награда на брат ми, който загуби битката с вируса преди дни”, коментира Иванов.

„Човекът, който впечатли най-силно журито на наградите тази година и става носител на Голямата награда „Валя Крушкина - журналистика за хората“, е Добромир Иванов от bTV Media Group, с материала „Дишай!“, заявиха организаторите на конкурса.
През пролетта на тази година дългогодишният оператор на bTV прекара повече от денонощие в защитен костюм, носейки маска, специален шлем и камера в отделенията на Александровска болница, в които се грижат за болни от COVID-19.

Резултатът от тези 26 часа - ексклузивен разказ отвътре с филма „Дишай!“ в bTV Репортерите, посветен на всичко, което се случва с пациентите в лечебното заведение. Иванов, който се ожени за водещата Виктория Петрова през 2008 година, отдавна има друго семейство и дете, което ще му е утехата в този труден момент. Петрова така и не се реши да мине официално под венчило за втори път.