Четири срещи формат ММА и четири формат К-1 – това предложи Grand Fight Arena в събота. След зрелищните битки на ринга големите победители от двубоите спретнаха зрелищен купон в любимото заведение на спортистите в София – The 1 Exclusive.
На чело на веселата група беше фаворитът на феновете Даниел Илиев, който зарадва над 2500-те зрители в зала „Асикс Арена“ с отлична победа с нокаут във втория рунд срещу втория в ранглистата на Великобритания Джордан Смит.

Неотменно до него в наздравиците беше и Георги Валентинов, който записа 19-ата си победа в основния двубой от галавечерта. Бившият годеник на Златка Райкова спечели с 3-0 съдийски гласа срещу носителя на черен колан по бразилско жиу житцу Жоао Пауло Соуза-Рой, който определено даде сериозен отпор и имаше скрити изненади за Георги.

Мъжката компания видимо ликуваше от победите и си спретна купон до ранни зори. И макар много дами да търсеха вниманието на шампионите, те бяха погълнати от своите успехи и не отвърнаха на нито една от тях. Направи впечатление, че сред гостите на клуба точно тази вечер, обявена като Afrer Party на Grand Fight Arena, беше и поп фолк певицата Соня Немска. Но дали е фенка на спорта и момчетата, или присъствието й е случайно съвпадение, можем само да гадаем.