ММА боецът Гeopги Валентинов отново е сам. За втори път след Златка Райкова той бе зарязан от секси мацка. Боецът и красивата София Михайлова са се разделили. Връзката на Георги и пловдивчанката продължи едва няколко месеца, въпреки че двамата изглеждаха лудо влюбени. От общите им снимки и коментари, в които се обясняваха в обич, вече няма и помен в социалните мрежи. Не са се появявали заедно и пред приятели в последно време. София, която се изявява като модел, беше първата се сериозна връзка за Валентинов след Златка.

Той беше зарязан от Райкова след 5-годишна любов. Двойката се сгоди пред цяла България, докато плеймейтката участваше в „Като две капки вода“. В един от лайфовете Валентинов падна на колене и й предложи брак. Райкова каза „да“ и взе пръстена, но след два месеца върна бижуто и сложи край на връзката си с ММА боеца. Скоро след това стана ясна и причината. Оказа се, че Златка е започнала връзка с добрия приятел на Георги - бившия национал по футбол Благой Георгиев.

„Благодарен съм на Господ и на този смешник и палячо Благой, че ме отърва от това нещо“, заяви малко след раздялата Валентинов пред „България Днес“. „Ще вдигна банкет или ще правя курбан всяка година на датата, когато предложих годеж на Златка, за това, че съм се отървал. След 5-годишна връзка тя ме предаде по този грозен начин. През цялото време е била вълк в овча кожа. До този извод стигнах след случката. Няма как да скрия, че съм я обичал. Било ми е хубаво с този човек. Затова съм стоял толкова дълго до нея. Принципно се разделихме нормално. Toвa e самата истина. За мен и двамата са потънали кораби. Най-голямото наказание за тях ще бъде да ги направя свидетели на моите успехи. Нищо повече.“



Три години след това Георги така u нямаше сериозна връзка. До началото на 2021-ва, когато срещна София. Двамата бяха неразделни и не спираха да демонстрират чувствата си публично. Причината за края на отношенията им не е ясна, но след нея ММА боецът изцяло се е отдал на тренировките и кариерата си.