Един от най-добрите български ММА бойци Георги Валентинов се раздели със Златка Райкова. 25-годишният старозагорец се сгоди за русата фурия през пролетта. Това се случи на сцената в предаването "Като две капки вода". Двамата планираха да създадат семейство с дечица. Непосредствено след романтичното предложение влюбените отидоха да купонясват в столично заведение. Към тях се присламчи футболистът Благой Георгиев, който ги поздрави за смелото решение.


Няколко месеца по-късно Валентинов и Златка скъсаха. Плеймейтката шокиращо се хвана с футболиста, а в момента двамата са сред най-коментираните участници във ВИП Брадър, който Георги не гледа.
„Обаждат ми се хора. Информират ме какво се случва. Благодарен съм на Господ и на този смешник и палячо Благой, че ме отърва от това нещо. Ще вдигна банкет или ще правя курбан всяка година на датата, когато предложих годеж на Златка, за това, че съм се отървал”, заяви бившият на Златка пред „България днес”. „След 5-годишна връзка тя ме предаде по този грозен начин. През цялото време е била вълк в овча кожа. До този извод стигнах след случката. Няма как да скрия, че съм я обичал. Било ми е хубаво с този човек. Затова съм стоял толкова дълго време до нея.

Принципно се разделихме нормално. Аз го взех решението. Дори я поздравявах винаги до момента, когато разбрах, че има отношения с този човек. Много хора ми писаха и се обадиха, за да ме поздравят, че съм се отървал от нея. Когато в началото се хванахме със Златка, получих предупреждения. Тя реално изчисти своето минало покрай мен. Приеха я по друг начин в обществото. Като жена, направила промяна в живота си. Оказа се, че всичко е театър. Сега показва истинския си образ. Както и Благой. И двамата имат изграден фалшив образ пред обществото. Затова във „ВИП брадър” цяла България ще види колко струват и какво представляват”, отсича Валентинов.