Виктория Бекъм никога не се е чувствала на мястото си в групата Spice Girls, разкри продуцентът на групата Саймън Фулър.

„Когато тя беше в групата, беше много весело, това бе една от най-популярните групи, но въпреки това тя се чувстваше некомфортно. Тя пееше добре, добре и танцуваше, но не се чувстваше много добре“, спомня си Фулър.

„Когато групата се разпадна, продължава той, Виктория записа няколко самостоятелни песни, но така или иначе не беше щастлива. Тогава тя дойде при мен и каза, че не иска повече да се занимава с музика“.

Саймън Фулър е бил един от първите, който видял дизайнерския талант във Виктория Бекъм. И именно той посъветвал звездата да се пробва в света на модата: „Прякора си (Пош Спайс) тя получи, защото винаги носеше най-добрите рокли и знаеше всичко за облеклото. И аз й казах, че трябва да се захване с модата, да стане дизайнерка“.

Както виждаме Саймън Фулър не е сгрешил. След неговото откровение става ясно защо Виктория отказа да се събере, макар и за кратко, със „спайските“ за няколко концерта, пише БГНЕС.

Сн.: Getty Images/Guliver