Бившият съпруг на фолкфурията Малина - Красимир Мечев е станал клошар. Футболният треньор бил забелязан да рови с пръчка в контейнер за отпадъци, твърди в. "Таблоид". Според изданието след развода с фолкаджийката мъжът изпаднал в немилост, затова постоянно я молел за пари. Преди време Мечев отвори сръбски ресторант в София, но бизнесът му не потръгна. Проверка показва, че фирмата му е запорирана от банка, към която Красимир има кредит.

Футболният спец живее в родната Стара Загора, но в момента е безработен. Преди тренираше детския отбор на „Берое“, но от известно време е аут от футбола. Именно липсата на пари и работа докарали бившия на Малина до кофата за боклук. Красимир мислел, че като отвори ресторант, парите сами ще падат в кесията, но, уви, бизнес от разстояние не става, коментират аверите му. Мечев не ходел да наглежда заведението, затова кръчмето западнало съвсем. Като спасителен вариант спортягата не спирал да иска пари назаем от приятели, дори опрял до бившата си Малина, с която обаче не са в добри отношения.

Очаквано, фолк певицата категорично го отрязала. Малина не питае топли чувства към бившия си съпруг и баща на единственото й дете - Симеон. Двамата бяха женени дълги години, но бракът не бил щастлив, издават запознати. Причината за несполуката били забежките на Красимир, които много тормозели Малина Станчева. Звездата от Севлиево обаче нямала време за разправии, а наблегнала на кариерата, което още повече влошило семейните отношения.

За да прави напук на бившия си мъж, красавицата дори си извадила лиценз на футболен мениджър. Певицата искала сама да ръководи кариерата на сина си Симеон Мечев, който като баща си е футболист, вместо да разчита на Красимир. Безработният футболен треньор днес има жена до себе си – Ели, която се опитва да му помага във финансовите проблеми, но без особен успех.

Близки до Краси Мечев побързаха да опровергаят новината за финансовия му крах. "Краси не е ровил в кофите, направи го преди време и то беше на майтап. Но явно снимката е изпратена до някои медии с цел да предизвика сензации", коментират от обкръжението на треньора. Самият Мечев пък се обърна към журналистите с молба да не спрягат името му с това на Малина, с която не поддържа никаква връзка от години. "Когато пишете за мен защо все намирате начин да пишете и за звездата на фолка с която не поддържам никаква връзка от доста години. Моля ви ако ме рекламирате пишете само за мен", написа Краси Мечев чрез Фейсбук.

Ето и спорната снимка, която разлая кучетата срещу футболният треньор...