Скандалният футболист на ЦСКА Орлин Орлинов, който стана известен не със спортните си достижения, а с побоите си над красиви жени, налитал на съпругата на свой колега. След случая с битата моделка Катрин Вачева, състезатели от червения тим разкриха и други странности на Орлин, освен агресията към хубави мадами.

Футболисти споделят, че странностите на Орлин избили още през есента на 2009 г., когато бил в основния състав на ЦСКА. Още тогава на играчите им прави впечатление, че новакът не е с всичкия си. Той се хвалил със своите завоевания от женски пол и сам определял себе си като сексманиак.

„Когато Орлин набележи някоя жена, тя става фикс идея за него. Сексманията е толкова обострена, че направо е патологична” – споделят от лекарския състав на отбора, чули за различните изцепки на Орлин по нощните заведения. Той често се прибирал у дома си с по две или три момичета, нерядко проститутки, с които правил групов секс.

Имало период, когато Орлин си набелязал съпругата на исландския нападател Гунлаугсон ослепителната Асдис Ран. Той постоянно я заливал с есемеси и дори висял пред дома й, като й досаждал с неприлични предложения за секс. Ледената кралица обаче запазила хладнокръвие и вероятно подала сигнал в прокуратурата, защото интересът на Орлин към нея изчезнал изведнъж.

Дошъл ред на друга футболна съпруга – Елеонора, жена на Владо Манчев. Орлин я атакувал с есемеси и дори не се свенял да я причаква пред заведения, в които тя се срещала с приятелки. Черната Нора обаче доверила това на съпруга си и на следващия ден Владо Манчев хванал за гушата Орлин още в началото на тренировката. Очевидци на това свидетелстват, че Владо изсъскал: „Стой кротък момче, за да не ти се случи случка! Ако още веднъж погледнеш към жена ми, ще ти счупя главата!”. Репликите и досега се шушукат на скамейката на ЦСКА, а Орлин явно си е взел бележка от тях, защото хукнал на лов за манекенки.

Тогава в мрежата му попада Катрин, но тази история е вече известна, макар да е различна, разказана от двамата в нея.

източник: razkritia.com