Грандиозен скандал се заформя около тазгодишната победителка в конкурса „Мис Плеймейт“.

19-годишната Дорис Дилова изненадващо надви конкурентките си – Евгения Ангелова от „Сървайвър“ и чаровната Благовеста Цакова.

До последно се предполагаше, че една от двете красавици ще триумфира, но и този път се видя, че в родните конкурси за красота винаги се случва неочакваното, пише kliuki.bg.

По форумите веднага заваляха нападки и съмнения за истинността на конкурса, защото се оказа, че новата „плеймейтка“ си има богато 37-годишно гадже, с което е от няколко години. 

Малко след нападките, въпросният господин, на име Момчил Нечев премахна информацията за връзката си с Дорис от профила си във Фейсбук.

*(Л-Д) Евгения Ангелова е Playstar 2010, Мис България 2009 Антония Петрова, Ангел Енчев, Златка Димитрова, Playmate of the Year 2010 Дорис Дилова и Благовеста Цакова Playgirl 2010 (Снимка: Bulphoto)

*Дорис Дилова с Момчил Нечев

Поддръжниците на останалите кандидатки са убедени, че именно той е купил титлата на палавата плевенчанка, пише razkritia.com. 

Добре осведомени съграждани на Дорис са категорични, че любимият й е мангизлия по наследство и само така си обясняват победата й.

„Как младо и хубаво момиче ще се вземе с човек, който може да й бъде баща, а на всичкото отгоре е и с една глава по-нисък от нея… освен за пари, разбира се!“ – коментират разпалено в Интернет.

„Mного, много, мноооого ме подценихте… Кой е Магьосника, кой е Сивия кардинал, кой е Откривателя на таланти?… А на Дорис- честито моя Гордост!!!“ – тупа се в гърдите любовникът на новата плеймейтка във „Фейсбук“.

Форумите вече преливат от обиди и възмущения по адрес на победителката. Годеницата на Маргина – Виктория Радина възкликна във „Фейсбук“: „Абе хора видяхте ли новата PLAYMATE 2010, миличка с колко и хора да си преспала...за първото място...пак не го заслужаваш...“

Припомняме ви, че в анкетата ни, която направихме при представянето на претендентките, 22.40% от гласовете ви отидоха за Благовеста Цакова, след нея се нареди Гергана Райчевска с 15.18% , а Ивелина Янакиева и Йоана Заркина си поделиха третото място с по 8.28%. Победителката в конкурса получи скромните 4.67% от вашите гласове, като е и една от последните в анкетата.

* (Л-Д) Благовеста Цакова,Гергана Райчевска, Ивелина Янакиева и Йоана Заркина (Снимки: Playboy)

Новата плеймейтка стана известна в края на миналата година с участието си в радио-шоуто "Съблечи блондинката".

В него момичета правеха стриптийз в студиото на PRO.FM след всеки правилен отговор на слушател, обадил се да участва в играта (вижте видео по-долу).

* Дорис Дилова в "Съблечи блондинката"

През лятото пък се класира на второ място в конкурса „Мис Лошо момиче“, проведен в Свети Влас. А през 2009 стана "Queen of Diamond" - брадърката Зара, водещата Елена Станулова и Дим Дуков бяха сред критиците, които оценяваха красавиците в конкурса.

*Дорис Дилова с Момчил Нечев след конкурса  "Queen of Diamond"

Наскоро Дорис призна, че иска да се види на корицата на „Плейбой“ и това е най-голямата й мечта. Колко ли обаче се е бръкнало гаджето й, за да осъществи желанието й?

„При снимките ни казаха, че Плеймейт не е само момиче, което си показва гърдите и формите. Това е усещане, секси излъчване, маниер, поглед, усмивка, походка, привличане".

*Дорис Дилова (Снимка: сп. Playboy)

"Трябва да накараш един мъж да желае да разговаря с теб, а не само да спи с теб! Може би съм покрила тези критерии и затова спечелих” – обяснява победата си русата мацка, която смело тръгва по стъпките на Николета Лозанова и двете Златки.

Визитка на Дорис за конкурса Мис Плеймейт 2010:

Обичам: Да оставам насаме със себе си. За да не ми е скучно
Мразя: Злобните хора
Най-важното нещо в секса е: Да не ви интересува нито как изглеждате, нито кой кога ще свърши. Това, колко важни били размерът и техниката, са пълни глупости
В мъжете търся: Сила и увереност. Мъжът трябва да е силният във връзката
Любим герой от филм: Едуард Нортън в Боен клуб. Харесвам го много, не е красавец, но има нещо в погледа му, което винаги ми действа

Признания нa Дорис от интервю за Men.bg:

- Задоволява ме пенис от 18 до 20 см.
- 3000 лева ме оправят на месец
- Какво мисля за гълтането? Нещо съвсем нормално

Вижте видео:

Дорис Дилова прави стриптийз в студиото на PRO.FM

Вижте фотогалерия:

Playmate of the Year 2010

Дорис Дилова

Снимка(водеща): Bulphoto