Наргиле барът на Фики май е фалирал. Заведението не работи от няколко месеца, като на вратата виси табела “в ремонт”, но вътре не се забелязват майстори. Барът на столичния бул. “Христо Ботев” е с пуснати кепенци от март месец и няма изгледи скоро да заработи пак. Заведението бе глобено преди малко повече от година от Райнната здравна инспекция за системно нарушаване на закона, забраняващ на непълнолетни да се възползват от ориенталската наслада. След това дойде коронавирусът, който тотално “уби” бизнеса на Стораро.

“От много време е затворено, последно работеха в началото на март. Сложиха табела, че го ремонтират, но никой не е виждал нито да влизат майстори, нито мебели да внасят, нищо. Май няма да го отварят повече”, коментира продавачка от съседен магазин.
Тони и Фики отвориха наргиле бара преди повече от 3 години. Музикалното семейство направи пищно парти с богати трапези с баклава и локум за откриването, като заведението се радваше на голям интерес от страна на учениците от съседното училище.

Тони редовно се оплаква, че менажирането на заведенията му, тъй като освен наргиле бара, той има и сладкарница в “Княжево”, се е оказало трудно. Стораро през 5-6 месеца обикалял за разрешителни от Здравната инспекция, от общината, за да има маси навън и още какво ли не, пише “Уикенд”. “Наистина е страшна бюрокрацията”, оплаква се Тони, който май не успя да си възвърне инвестицията.

Стораро-младши винаги е мислел за бъдещето си, както и за жените в семейството, които стоят без работа. Той искаше да има печеливш бизнес, когато слезе от сцената, но начинанията му не потръгват. Сладкарницата на Тони се стопанисва от жена му Валя, но и там не се наблюдава наплив от хора, а сладкишите, които се предлагат, определено не са от най-добрите в столицата, отбелязва изданието