300 000 лв. е поискал Благо Георгиев, за да влезе в най-новото издание на „ВИП брадър“. Джизъса може да се превърне в най-атрактивния участник в историята на риалитито. Плейбоят бил в полезрението на продуцентите от няколко години. Едва сега той има достатъчно свободно време, за да прекара няколко седмици в къщата.

Първоначално Джизъса поискал половин милион лева от организаторите. Колосалната сума била по-скоро проба към продуцентите. Целта била да се разбере доколко сериозни са техните намерения, пише "България Днес". Спортистът получил мигновен отговор - 200 000 лв. хонорар. Подобна сума са получавали малцина участници във всичките сезони на риалитито.

След като получил потвърждение за сериозния интерес, Благой заковал своето финално искане - 300 000 лв. Сумата е рекордна за български участник. Според слуховете Здравко и Катя от дует "Ритон" са получили 280 000 лв. Подобна сума се завъртя в медиите през есента на 2015-а. Абсолютният рекорд се държи от Памела Андерсън. Холивудската звезда кешира 311 000 лв. само за няколко часа в къщата.

"На такъв етап от старт на шоуто не можем да коментираме дали даден участник ще влиза и дали се водят преговори", беше официалният отговор от пиарите на „ВИП брадър“ относно влизането на Благо Джизъса.

През последните няколко дни пазарлъците са достигнали до връхната точка. Футболистът не отстъпвал от своето искане. Продуцентите се молели да намали сумата, защото бюджетът за новия сезон вече бил фиксиран и нямало как да се увеличи. Джизъса останал непреклонен, добави пред "България Днес" запознат с преговорите източник.

Освен за парите Благо имал притеснения около формата на предаването. През настоящия сезон „ВИП брадър“ ще мине под мотото „Женско царство“. Сценарият включва не една, а цели две къщи. Първата ще тъне в лукс. Тя е предвидена за дамите. Другата ще е пълен контраст. В нея ще цари тотална мизерия и казармени условия. Там ще бъдат настанени мъжете.