Много от футболистите подражават на Благо Джизъса.

Метросексуалния футболист държи на външният си вид и полага грижи да изглежда добре. Постоянно е с прически, които могат да бъдат за пример на много коафьори.

Дрехите му са маркови в крак с последните модни тенденции. Изваяното му тяло е изрисувано с татуси. Благо е неизменно с френски маникюр. Халфът на Тере посещава редовно СПА салони за освежителни масажи и епилация на цялото тяло.

Именно при епилация се е случил неприятния инцедент, в който Благо за малко да остане без мъжко достойнство. Когато Джизъса отишъл в СПА салон за поредната епилация, козметичката, за лош късмет се оказала начинаеща. При вида на лежащия дибидьос гол, известен футболист, младата козметичка се разтреперила като вейка. Дали от изваяното му тяло или от размера на достойнството му не се знае.

Когато започнала да слага колa маската, неопитната козметичка, освен върху ливадката на футболиста, без да иска залепила кола маска и върху малкия му. Благой бил свикнал с рутинната процедура и се бил умислил за нещо свое. Не обръщал внимание на работата на козметичката.

Когато младата козметичка със замах отлепила лентата кола маска Джизъса изревал сякаш го колят. Разтревожени от лъвският му вик дотърчали и другите козметички. Влизайки при Благо останали като втрещени от гледката на голия Благой, който се бил присвил и държал атрибута си. Последвали хиляди извинения. Като компенсация за гафа управителката на СПА салона подарила на Благой Георгиев безплатна карта за салона за красота. Зачервеният като домат Благой напуснал салона мълниеносно без да вземе картата, разправят историята футболисти помежду си през смях, пишат от skandalno.net.