Благой Георгиев - Джизъса най-после продаде къщата си в софийския квартал „Горна Баня”. Имотът вече не фигурира в обявите на сайт за продажба на къщи и апартаменти. Според източник къщата е придобита от финансист от Пловдив, който планира да се установи със семейството си в столицата.

Повече от година екс футболистът не можеше да намери купувач на луксозния си дом, който бе оценен на 1,4 млн. лева. Къщата се простира на 450 кв.м., което прави по 3000 лева на квадрат. Цената не е толкова висока, като се вземе предвид фактът, че имота е с дизайнерски мебели по последна мода.

Благой пусна къщата за продажба октомври 2018 г. и е успял да я продаде малко преди да настъпи 2020 г. Скъпите имоти по принцип се продават по-трудно и е нормално, че гелосаният полузащитник доста време чакаше идеалния купувач, пише Уикенд.

Набожният спортист с татуси построи двореца през 2010-а година, където заживя с бившата си вече половинка Христина Витанова, но след множеството му изневери, гимнастичката го изгони от живота си. Благой я остави в баровския дом, където красавицата да отгледа двете им деца Йоана и Давид. След като се разведе със съпругата си Есмер Омерова и рускинята му взе всички пари, набожният футболист се принуди да изгони бившата и децата си от къщата, за да я обяви за продан.

Бившият участник от „ВИП Брадър” се облажил с 1,4 млн. лева малко след раждането на сина си Благой-джуниър. Парите са му добре дошли, защото Георгиев има нужда от свеж кеш. След развода си с рускинята Есмер Омерова, Джизъса бе на червено с финансите, но успя да закърпи финансовото си положение покрай риалити шоута, реклами и собствената си модна марка, която представи преди броени месеци. С този почти милион и половина, който е взел от къщата, Джизъса се надява да си купи свой апартамент за по-скромни пари, защото в момента живее под наем в квартал „Бояна" заедно с годеницата си Златка Райкова и обмисля да вложи парите в свой бизнес.