Всичките деца на Благой Георгиев - Джизъса за заченати в Дубай. Това е любимата дестинация на футболиста, който предпочита емирството и Италия за своите ваканции. Приближен до татуирания мачо разкри пред „Уикенд”, че Благой води жените си в Дубай, където се отдава на креватна гимнастика без предпазни средства с идеята за бебе.

Първата трудна след воаяж в Дубай бе Христина Витанова. Бившата гимнастичка и Джизъса посещаваха арабската държава, когато все още не бе толкова популярна сред новобогаташите у нас. Именно там двамата заченали двете си деца - 8-годишната днес Йоанна и 6-годишния Давид.

Благой от години има афинитет към екзотиката на пустинната държава. Джизъса води всяка своя мадама именно в Дубай. Гелосаният сваляч лети до мюсюлманската страна няколко пъти годишно и брои баснословни суми за престоя.

Благой изкара няколко кратки връзки с плеймейтката на повикване Елена Кучкова, Биляна Евгениева и моделката Куини-Алис Николова, която също разходи до Дубай, но не успя да ѝ направи бебе. От обятията на Куини-Алис екс футболистът директно се прехвърли в леглото на татарката Есмер Омерова.

Нашенецът набързо се ожени за красавицата и замина на меден месец в... Дубай. В най-бързо растящия мегаполис в света влюбените младоженци отидоха с важна мисия. Тогава бившият национал разкри, че най-голямата част от времето, което ще прекара с любимата си на екзотичната дестинация, ще бъде посветено на „ох” и „ах” с идеята за наследник. Мисията се увенча с успех и 9 месеца по-късно се роди малкият Елай, който наскоро стана на 3 годинки.

Успешно борещият се с демографската криза набожен кифльо направи и четвърто дете, но този път на Златка Райкова, като дестинацията за зачеването не е нужно да споменаваме. В началото на годината година годениците Златка и Благой отпрашиха на топло към ОАЕ, откъдето плеймейтката се върна с живот в корема. Бебе №4 се очаква да се роди в началото на октомври.