Футболистът Благой Георгиев разкри, че изкуствените му зъби струват точно 20 000 евро. Най-коментираната фасада в ефира на Биг Брадър (преди или след тези на Луна) са направени по време на пребиваването му в Русия, където играеше за няколко футболни отбора.

Гласът на Брадъра определи в анонса си усмивката на Благо като "холивудско чудо на ортодонтията". Зъбите на ритнитопковеца обаче не са импланти, нито фасети, както предположиха някои от съквартирантите. Те са изваяни от възможно най-скъпия материал, който е хит в Америка, изтъкна Георгиев.

Защо Благо се облизва постоянно?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by blagoy georgiev (@blagogeorgiev_official) on

Благо Джизъса втрещи с изкуствените си зъби

"Правят ги с пълна точност по твоите зъби. Нещо като коронки се водят", обясни още спортиста, а Албена Вулева не скри одобрението си: "Виж как хубаво са сложени, няма разлика между тях!". Джизъса уточни, че и неговите преди това са били много хубави и бели, но искал да ги направи още по-бели и перфектно равни, каквато била и модата преди няколко години.

По време на операцията, Благо не чувствал много болка, било му трудно единствено, че трябва дълго време да бъде с отворена уста.

Въпреки, че извън Къщата в Нови хан, зъбите на футболиста са сред най-усмиваните, Албена Вулева и Цецо Андреев не спираха да четкат съквартиранта си. "Изработката е супер! Той си ги направи, когато избухнаха като мода и бяха актуални тези усмивки", информира гримьорът на Златка Райкова. "Сега пък искат да са такива - да не си личи, че са изкуствени, да са си с кучешките зъби, точно като твои", допълни Цецо. "Много исках да са бели. И когато си черен и те се открояват супер яко", доволен е Благой, който вече има и нов прякор - Пазарджизъс. Името идва от това, че любимата му Златка е родом от Пазарджик.