Благой Георгиев и Есмер отказват да се разделят с екзотичното диво животно - бебе леопардче, което гледат вкъщи дори и когато то порасне, научи bliasak.bg.

“Всички задават все един и същ въпрос – кога ще я дадем в зоопарк. Това е нашето животно, което е част от нашето семейство и тя тепърва ще живее с нас, дай Боже! Ние много я обичаме и тя нас също. Всичко, от което се нуждае това животно е любов и ние познаваме добре характера и настроенията й и сме привързани към нашето прекрасно момиче“, категорична бе Есмер.

„Не в зоопарка, а да бъде пуснат на воля! Любовта е важна, но не и когато е сметка на свободата! Диви животни не трябва да живеят в апартамент“, единодушни са болшинството приятели на младото семейство в социалната мрежа, пише bliasak.bg.

Не на последно място двойката пусна и клип как хранят бебе леопарда си със сурово месо. Дали си дават сметка, че по този начин увеличават нуждите му от кървави мръвки и като порасне и как би съжителствало животното ако имат малко дете, питат се злите езици?