За първия рожден ден на малкия Елай, Благой Георгиев не пожали средства.

Футболистът вдигна баровско парти за сина си, но не покани другите си две деца на събитието, научи HotArena.

Бебето, което е родено на 14 юли, посрещна първия си рожден ден с лукс и блясък. Благой и Есмер не щадиха средства, за да му организират паметно парти.

Най-малкото дете на Благо получи куп подаръци, а партито му се подготвя със седмици. За малкия бе подготвена огромна торта, а Есмер не го изпускаше от ръце, поне на снимките.



Специално наета бавачка се грижеше за бебока, след официалната част, но на празника не присъстваха Йоана и Давид — другите две деца на спортиста.

След раждането на бебето те почти не са го виждали, а Благо не е водил сина си в България. Есмер пък е категорична, че не иска да гледа децата на Христина, а само своя син.

Затова двамата не ги взеха по време на семейната ваканция в Дубай. И пак по тази причина Благой отказа да види Давид за рождения му ден на 25 юни.

Заради жена си футболистът пропусна празника. На същия ден е родена и Есмер, а Благо предпочете да празнува с нея в Москва, отчитайки се пред сина си само с обаждане по телефона.

За сметка на това Христина Витанова положи огромни усилия, за да зарадва децата си. Тя организира парти в столичен мол, събирайки приятелите на Давид, сред които и Валери Божинов — младши, който дойде с майка си Алисия.

 

Публикация, споделена от Esmer Georgieva (@esmerikgeorgieva) на