Футболистът Благой Георгиев и гаджето му - ученичката Куини-Алис усилено търсят ново жилище.

След като Джизъса остави дома си в Горна баня на майката на децата му – Христина Витанова, за кратко се налагаше да живее при родителите си в Суходол.

След това обаче намери Куини, чието семейство не му отстъпва по финансови възможности. Таткото на малката прие в дома си футболиста, когато се прибира от Русия.

Всичко обаче е до време. Георгиев, ученичката и баща й бяха засечени от папараците на „България Днес“ да търсят апартамент в затворен комплекс в Бояна, пише hotarena.net.



Преди това Николай Николов и компания минаха през столична автомивка, за да лъснат Поршето на Благо. По всичко личи, че родителят не иска щерка му да изглежда като златотърсачка и той пое инициативата да плати измиването на колата на зет му.

Комплексът, който семейството огледа, е затворен, разполагащ със закрит басейн, две сауни, парна баня, масажорна и фитнес. Цените на тристаен апартамент започват от 150 000 евро. Въпросите около жилището задавал предимно Николай. След дълги консултации троицата остана да умува кое е най-подходящо за младите.

Няма да се учудим, ако след покупката на нов дом, Благо и Куини съобщят, че ще вдигат и сватба.