Романтичната приказка на Благой Георгиев и Куини Алис не завърши с „И живели щастливо до края на дните си“, а по-скоро с: „Три дни яли, пили и се веселили, а на четвъртия - се разделили“.

Футболистът и моделката по всяка вероятност са скарани, подозират наблюдателни фенове. Куини и Благо са известни със сладникавия маниер на връзката си – двамата нонстоп разводняват мрежата със сърчица, целувчици, романтични снимки и т.н.

От близо две седмици насам обаче всичко рязко затихна. Последната снимка в профила на Куини Алис е от 8 март, когато Благо я изненада с огромното пламтящо сърце.

Оттогава моделката не само че не е поствала нищо, но и не реагира на снимките на Георгиев. Куини винаги е била една от първите, които ще харесат постовете на футболиста.

Вчера той публикува фото от благотворително събитие с негово участие, но 18-годишната красавица остана безмълвна. Алис нито лайкна сърцераздирателната снимка, нито коментира. Очевидно с любовните демонстрации беше дотук!

Според запознати двамата наистина са разделени, като проблемите в отношенията им започнали още преди 8 март. Именно и затова бил жестът от страна на Благо, който искал да омилостиви половинката си. Това обяснява и защо на снимката със сърцето Куини изглежда тъжна.

Възможно ли е футболистът отново да е сгазил лука? Както знаем Джизъса, макар и набожен, често влиза в прегрешение, нарушавайки Седмата Божа заповед – „Не прелюбодействай“.

Припомняме, че Благо и Куини са заедно от повече от половин година. Двамата имаха много романтична връзка, няколко пъти ходиха заедно на почивка, като последната дестинация беше Дубай.

Дали футболистът е съгрешил и разделени ли са окончателно с Куини – предстои да разберем...