Благой Георгиев твърдо е решил да си направи отбор от хлапета поне за игра в двора 6 на 6 и май вече е успял за втори път да забремени актуалната си половинка Златка Райкова.

Според сайтът Lupa.bg Благой здраво "помпал" за нов наследник още от лятото и в началото на настоящата година усилията му са били увенчани с чаканите две чертички. Русата Златка също настоявала бързо да му роди втори наследник, защото преди няколко дни стана на 35 и искала да приключи с детеродната дейност докато е време.

Както е известно, освен синчето Благой-младши от плеймейтката, Георгиев има и две пораснали хлапета от бившата гимнастичка Христина Витанова. През 2016-а година с дете го дари и татарската Анджелина Джоли - Есмер, с която се разделиха толкова драматично, че днес футболистът е напълно отрязан от всякакви родителски права над общия наследник.

Информацията за новата бременност на Златка се подклажда и от факта, че двамата с половинката й предпочетоха да не пътуват надалеч за празниците, което по принцип не пропускат да направят. Футболистът и половинката му първо бяха на спа почивка, след което посрещнаха 2021 г. на спокойствие в Свети Влас. Двамата явно спазват противоепидемични мерки с небивала отдаденост, което може да се обясни с положението на Златка.

Двойката изкара почивката и в компанията на двете деца на Благой от брака му с Христина Витанова, като идеята е била да ги подготвят, че ще си имат поредно братче или сестриче.