Благой Георгиев показа снимка на големия си син Давид и неговите съотборници по футбол. Очевидно наследникът на Джизъса иска да върви по неговите стъпки и тренира с топката, облечен в марков екип. Георгиев отдавна не пускал снимка с децата си. Малкият му син Елай живее в Москва с майка си Есмер, а Йоанна и Давид са под опеката на родителката си Христина.

В „Биг Брадър” Георгиев на няколко пъти призна, че има проблеми с нея за контактите си с хлапетата, а гаджето му Златка отиде дори още по-далеч и грозно обиди бившата гимнастичка. Явно Благой е успял да си извоюва правата от майката на децата си и днес е щастлив в компанията на шестгодишия Давид.


Междувременно вестникарски публикации забремениха и Златка, за която се пуска подобен слух на всеки четири-пет месеца. Според нейни близки приказката за бременността на Райкова тръгнала след рекламна фотосесия на плеймейтката за нова интервенция, която топи мазнините. Апаратът много напомнял видеозон и доста от фенове на златка побързали да я обявят за бъдеща майка.