Бившият защитник на „Казан“ си напомпа устните с хиалуронова киселина, в клиника в Москва, а за процедурата броил около 2000 лева.

Новата придобивка върху лицето на футболиста му донесе подигравателни коментари, че явно е ползвал като модел за уголемяване устните на жена си Есмер. Близки до звездното семейство твърдят, че Есмер отново е напъдила от семейното жилище Благо, но не заради пластичните му волности, а заради немарливото отношение, което проявява към невръстния им наследник.

Преди месец двамата станаха родители на момченце, но Георгиев, които има още две деца от предната си връзка, изобщо не се грижел за новия си наследник, а предпочитал да кръстосва улици и барове с авери.

Експанзивната татарка не издържала и тя му показала вратата. Още миналата година се заговори, че Благой Георгиев си е инжектирал ботокс в челото, за да изглежда по-млад и благонадежден за мацките. Рaзĸpacявaщaтa пpoцeдypa направил в Typция. Блaгo изпaднaл в yжac, чe ocтapявa, и peшил дa изглади бpъчĸитe пo лицeтo cи.